15 kg - a lovestory

Hon hade sneglat åt det hållet länge. Bara sneglat, inte mer.

Han fanns bland de stora killarna. Hon hörde inte hemma där. Lillebror och hans kompisar hade hon träffat och hängt med rätt länge. De stora killarna hade hon bara sneglat på.

Sen häromdagen blev det dags. Skulle hon våga hämta honom? Han var ju i en helt annan del av rummet, hängde med sina större polare. Hon funderade ett tag. Rådgjorde med sin vän.

-Jo, prova, sa vännen. Det går! 

Hon bestämde sig. Det var dags nu. Hjärtat slog snabbt, benen var darriga och hon var rejält svettig när hon gick mot honom. 15 kg stod det. Hon greppade honom runt midjan. Det kändes bra. Riktigt bra. Tillsammans gick de tillbaka. 

Hon la honom på golvet, greppade stadigt och laddade. Sen lyfte honom, uppåt, på en arm och förälskelsen var ett faktum. Hon var blixtförälskad! Fast! Nu var hon en som träffade de stora killarna och hon ville inte tillbaks.

Översättning till icke gym-fixerade vänner: Jag har ökat på vikten i en av alla härliga övningar för rygg, armar och axlar. Den hantel jag behöver nu finns inte bland de lättare, utan ligger bland de tyngre ute i gymdelen. Jag hänger mest i Crosswn och pass-salen.

(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0