3 år

Att vara tre år kan inte vara lätt, oj, oj, oj...

Vädrad ponny

Gammelponnyn har vädrats idag, inte alls så dammig som man kunde tro. -Som ny tydligen, pigga steg och toppade öron. Vackraste ponnyn.

Vinter

Jag gillar alla årstider, tycker om växlingarna. Vinter är toppen för att man helt plötsligt har rena hundar, rena hästar och golv som inte är grusiga och leriga. Dammsugaren får vinterledigt.
Mellandagsrea...

... är nog bra om man hittar något.

Dan efter dan efter dan...

Annandag jul och mildare än på länge. Livet bir lättare att leva när kranen ute tinar. Mycket lättare, på många sätt. Fast julklappsoverallen behåller jag på ändå.

Ala

Jag är lycklig ägare till världens bästa, finaste, sötaste och vackratse fjordhäst och oj vad jag älskar henne...


Jukaftonsvaka

Julaftonsvaka i Wiviken, firas troligen med sovande barn på en värmedyna. Inte så illa, men någon saknas och han jobbar... Två prinsar hemma, med kungen saknas.


Sitt!

Små pojkar blir snabbt stora män. Jonathan drog sig upp till sittande och satt en ganska lång stund, tidigt tror jag att det är. Fyra månader idag. Älskade unge vad fort du växer...Snölek

På avstånd hörs skratt, barnskratt. Kommer man närmre hörs glada förväntansfulla hundgnäll. Undra vem som har roligast? Jag undrar och mockar vidare med ett leende.

Skriva kort

Jag ska träna på at skriva kort, för det kan inte jag. Jag börjar nu!

Vita flingor faller, många. Jag håller hårt, i skyffeln!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0