Överbliven pasta?

Det blir ju ganska ofta pasta över och jag hittade det bästa receptet. Galet gott och rätt enkelt. Det mesta har man väl hemma.
 
Italienskans pastalåda
 
Pasta ca 500 ge g  (gårdagens eller nykokt)
 
500 gr krossade tomater
2 vitlöksklyftor
Oregano eller basilika
salt
peppar
 
2 msk smör
2 smk vetemjöl
5 dl mjölk
12 skivor ost (jag tog lite mer)
salt
pappar
 
Rör ihop tomatsåsen. 
Koka ihop ostsåsen.
 
Lägg pastan i en eldfast form, höll över tomatsås och sist ostsåsen. Hyvla över några ostskivor och in i ugnen på 200 grader i 20 minuter.
 
Klart! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0