När man äter nästan gratis

Pasta med tomatsås där i stort sett allt kommer från växthuset. Det är lyx det, mer för själen och hjärtat än för plånboken. Lite av en "Man-tager-vad-man-haver-sås", galet god också.
 
 
 
Recept:
tomater, så det täcker botten i en ungsfast form, hela funkar
olivolja
lök, ta vad du har och efter smak
vitlök, fem till tio klyftor
en slatt honung
kryddor, oregano eller basilika funkar bra
lite chili, dela på längden
 
In i ugnen på 200 grader i en timme eller två. Tomaterna ska bli lite mörka på toppen. Låt svalna och mixa till önskad konsistens. Värm på och slå i en skvätt grädde om du vill. Servera med pasta. 
 
Man kan frysa den också.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0