Vår helg, bilder och text!

Det började med en vinst av er resa. Att vi haft det bra finns väl ingen som tvivlat på.

Vi kom upp till Lindvallen i torsdags eftermiddag. Checkade in och fick nyckel och en goodiebag av Mac Donalds. Stugan var så där mysig som en fjällstuga ofta är, trä överallt och ett gemensamt matsals- och vardagsrum.


Lördagen började med skidor, på med pjäxor på ungarna och oss och en snabblektion i liftåkande. Det gick förvånansvärt bra. Nerför sen var lite värre. Vi fock bogsera ner barnen. Micke med Jonathan i "stavsele" och jag och Jesper åkte i bredd med mina stavar som gemensamt handtag.


Allt eftersom dagen gick blev de säkrare och säkrare och Micke tog med Jonathan på toppen, medan jag och Jesper stannade i de gröna backarna. Jonathan och Micke hade hamnat i en svart backe, men det löste sig det med. En solig dag hade vi och pistarna blev framåt eftermiddagen gryniga och tungåkta. Som potatismos ungefär.På kvällen träffade vi delar av landslaget, både det alpina och de på längdskidor. Jesper tog massor av bilder. Här är han med André Myhrer och Jonathan med Emil Jönsson och Anna Haag.


På kvällen besökte vi Experiumbadet, trångt och mycket folk, ungarna gillade det nog mer än vad jag och Micke gjorde. Det var int svårtvaggat den kvällen.Man kan väl säga att vi somnade lättvaggat på kvällarna.


Det blev lördag och vi åkte skidor mest hela dagen. Vi startade på toppen.


Mamman var framåt eftermiddagen bra mör i benen.


Jonathan uppfann sig egen stil i liften när man ramlade, upp kommer man alltid.

Vi somnade ovaggade den kvällen med.

Söndag och dags att åka hem. Vi är så tacksamma för den här helgen. Vi har haft roligt och åka massor av skidor. Med oss upp i bilen hade vi två ungar som inte åkt slalom någon gång. Med oss hem har vi två ungar som fixar skidor, liftar och gröna och blå backar utan problem. De kan resa sig när de kraschat och stundtals åkte de allt ifrån mig. Vi säger tusen tack till Mac Donalds som gjorde detta möjligt och Lindvallen - Vi lär ses igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0