Juni 2013

SOMMARLOV! Och det gick snabbt att komma in i. Vi sover lite längre om morgonen och Micke har semester just nu. Altanbygget är på g och jag längtar tills vi kan ställa dit våra möbler och använda den nya, stora fina altanen.
 
För barnens del är det mycket utelekar och där är nog vattenspridaren en favorit. Mycket lek och mycket bråk, ungefär som det ska vara antar jag.
 
Saffran har varit halt en ganska lång period men är på friska tassar nu igen. Ala är på betäckning och hon är saknad.
 
Jesper
Igår var det klart på simskolan och nu kan han simma några simtag utan hjälpmedel. Vi firade med glass i stora lass. Ute är det mycket gunga och springlekar. Sandlådan är passé. Cykla funkar också. Läser gör han och räknar en hel del. Just nu är det mycket funderingar om vilken färg man väljer av två eller vad som är min favorit.
 
 
Jonathan
Här är det full fart mest hela tiden och han pratar massor. Ständigt skavsår i öronen.Middagsvila är inte längre ett måste och vi provar pottan med viss framgång. Viljan är fortfarande stark och livet rasar då och då när man inte får som man vill. Grejen just nu är att själv hämta rena snuttar i lådan. Ju fler ju bättre. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0