Kolmården

Vi åkte till Kolmården, startade tidigt, frukost i bilen. Nyvakna barn och en glad stämning i bilen. Ungarna visste inte var vi skulle. Jag knäppte massor av bilder, här är en bråkdel av dem.



Micke gillade berg och dalbanan, ny för året och byggd i trä men en lutning på 85 grader, jag hoppade den.

Under tiden Micke åkte så gick jag och ungarna på sälshow med pirater. Trevligt värre och jo, sälar är bra söta. Pälssälar i synnerhet.


Därefter smög vi in på delfinshowen. Jag kunde sett den om och om igen, härlig musik, duktiga delfiner och tränare och en show uppbyggd på stämningar. Här var det dock svårfotat, mörkt och blått. En av delfinerna hade en liten unge vid sidan, himla charmig litem unge, hakade på och gjorde vad mamma gjorde. Ursöt.



Efter delfinerna blev det en runda i parken, vi såg massa olika djur.



Sen hittade vi gibbonaporna, otroligt charmiga och där fanns minsann också en liten plutt.



Minsann, jag tror att apornas klängande var smittsamt.



Vi åkte kabinbanan också, hängde där högt över lejon och björnar, och där fanns också girafferna jag längtat lite efter.



Därefter åkte Jonathan och Micke barnkaruseller (blåsticket i bilden beror på att jag glömde ställa om vitbalansen från delfinshowen) och jag och Jesper gick till delfinerna igen. Så härliga och de var flera gånger framme vid glaset och "pratade" med oss. Jag är som nyförälskad.



Vi hann med ett till besök hos tigrarna också. jag kunde stannat där länge med kameran.



Nöjda åkte vi sen hemåt efter en paus med käk, rakt mot solnedgången, nöjda allihop.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0