Maj 2013

Sommarvärme och blåsigt och kyligt. Känns som om vår och sommar inte kan komma överrens. Maj har varit en månad som bara susat förbi, full av aktiviteter och utelekar. Från vårbäckar till maskrosplockning.
 
Jesper
Nu märks det att han börjar bli stor. Massor av egen vilja i kroppen, massor av funderingar och känslor. Det är svårt att bromsa besvikelse och han bli både arg och ledsen.
Vi simmar fortfarande en gång i veckan och Jesper blir duktigare och duktigare. Nu doppar vi huvudet under vattnet tillsammans, och efteråt frustar vi bort allt vatten. Simma är lätt på en "korv" och hoppa från kanten till korven funkar fint. Snabb är han också.
Förskoleklass hägrar till hösten och han vill gärna med mig till fritids de dagar jag är där.
 
 
Jonathan
Lilla skrutten som är så stor. Nu förstår vi allt han säger så när som på något enstaka. Han berättar saker som han gjort och skämtar på sitt eget vis. Äntligen sover han bättre om natten och i sommar kan vi nog ge bort alla nappar till fiskbarnen. Han har en charm som få står emot. Tur det för han är inte lika charmig hela tiden...
Jonathan är också duktig i badhuset och simmar på "korv" han med och snabbt går det. han dyker inte så gärna men kan det och några gånger kan gå bra men sen vill han inte mer.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0