April 2013

Kall april men som ändå visat lite vårväder då och då. I slutet kan vi sammanfatta blå- och vitsippa, tussilago, bofink och sädesärla, hästpäls i munnen, hundpäls på golven. Premiärfika på altanen, det var kallt. Vårpölar och blöta barn trots regnkläder på. Påsk innebar influensa och fy så risiga vi var, alla utom Micke som var vaccinerad. Smart! Precis i slutet av månaden kom en liten ny prins i Vassgårda. Den lilla godinge vill vi snusa på snart!
 
Jonathan
Han börjar bli lång vår kille och det märks. Växtvärk kallas det och alla byxor är för korta. Språket utvecklas enormt och nu förstår man allt han säger, undantagen översätter Jesper. Lego uppe och trehjulig är favoriter. Utelekar överlag går hem. Att få på utekläder går inte hem, krångel, krångel, krångel och den stora viljan märks.
 
Jesper
Här märks också humör allt mer, vår lilla mjuka kille börjar visa prov på egen vilja och det är både bra och jobbigt. Mest märks det på kvällen när man ska i säng, han är minsann inte alls trött fast han somnar bums. Jesper gillar lego  och när vi är ute är lekarna varierande från sandlåda till buslekar på kullen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0